OLETKO JO REKISTERÖITYNYT?Näe omat hintasi ja tee ostoksia 24/7Rekisteröidy nyt

Betonin hiomakoneet

Näytä käsivaraiset betonin hiomakoneet, jotka on tarkoitettu betonin nopeaan poistoon

Näytä käsivaraiset betonin hiomakoneet, jotka on tarkoitettu betonin nopeaan poistoon
DGH 150 betonihiomakone Betonihiomakone raskaaseen hiomiseen, betonin karhentamiseen sekä maalin ja pinnoitteiden poistamiseen
Takaisin tuotteisiin ()
Vertaa
Tuotteet ()

KAIKKI TARVITTAVA SEINÄN JA LATTIAN HIONTAAN

Seinien ja lattian hiontaan suunnitellut käsihiomakoneet sopivat täydellisesti tarpeisiisi

Me Hiltillä tunnemme projektien haasteet: lopputuloksen pitäisi olla täydellinen ja ennen kaikkea valmistua ajallaan.  Sen vuoksi olemme kehittäneet hiontasovelluksiin erityistyökaluja, jotka auttavat suorittamaan työn kunnolla ja ajoissa.

Etsi sovellukseesi sopiva työkalu:

Seinien hionta ja viimeistely: DGH 130 -timanttihiomakone on suunniteltu erityisesti helpottamaan seinien hiontaa, minkä lisäksi se soveltuu täydellisesti muottijälkien siistimiseen ja maalattavien pintojen valmisteluun. Enää et tarvitse kahta eri työkalua yhteen sovellukseen, sillä uusilla timanttikiillotuslaikoillamme betoniseinistä tulee naarmuttomia, jolloin kalliin uudelleen käsittelyn tarve vähenee. 

Betonilattioiden hionta: Uusi DG 150 on tehokas ja tasapainoinen työkalu lattioiden hiontaan, ja se on tarkoitettu erityisesti betonilattioiden tasoitukseen ja karhennukseen sekä maalin ja muiden pinnoitteiden poistoon. DG 150 -betonihiomakoneen korvaava DGH 150 tarjoaa paremman suorituskyvyn, kestävyyden ja ergonomian, mikä takaa paremman tuottavuuden käyttömukavuudesta tinkimättä.  

Molempien hiomakoneiden käyttömukavuus on korkealla tasolla niiden ergonomisen muotoilun, tehokkaiden moottoreiden ja Hiltin imuriin yhdistettynä käytännössä pölyttömän toiminnan ansiosta. 

Tarvikkeet: Kun olet valinnut työkalun, varmista, että valitset oikean kuppilaikan. Hiltillä on kuppilaikka kaikkiin tarpeisiin ja budjetteihin. Yleiskuppilaikkamme ovat erinomainen valinta eri pohjamateriaalien käsittelyyn. Joskus työhön tarvitaan hieman lisäapua, ja Hiltin erityiskuppilaikat on suunniteltu juuri tällaisiin tilanteisiin. Olipa sitten kyse pinnoitteen tai epoksin poistosta tai viimeistelyhionnasta, meillä on työhön sopiva kuppilaikka.  

Joten mikset kokeilisi sitä?

DGH 150 -BETONIHIOMAKONE:

ERITYISTYÖKALU LATTIOIDEN HIONTAAN

DGH 150 -BETONIHIOMAKONE

DG 150 -hiomakoneen korvaava täysin uusi DGH 150 on kevyt, ergonominen ja helppokäyttöinen. 

 • Harjattoman moottorin ansiosta DGH 150 selviää luotettavasti vaativimmistakin tehtävistä. 
 •  Sen vertaansa vailla olevan materiaalinpoistokyvin ansiosta voit hioa jopa 100 % enemmän lattioita päivässä kuin kulmahiomakoneella kaikilla soveltuvilla materiaaleilla. 
 • Hiltin imuriin yhdistettynä säädettävä pölysuoja varmistaa työympäristön pölyttömyyden.

täysin uusi DGH 150 on kevyt ja ergonominen

Harjattoman moottorin ansiosta DGH 150 selviää luotettavasti vaativimmistakin tehtävistä.

DGH 130 -TIMANTTIHIOMAKONE:

ERITYISTYÖKALU SEINIEN KÄSITTELYYN

DGH 130 -TIMANTTIHIOMAKONE

Uusin lisäys hiomakoneiden valikoimaamme on suunniteltu erityisesti helpottamaan betoniseinien hiontaa. DGH 130 maksimoi tuottavuuden kevyissä hionta- ja kiillotussovelluksissa.

 • Ergonominen kahva sopii täydellisesti käteen ja rasittumista vähentävä imutoiminto pitää työkalun seinää vasten, joten voit hioa jopa 50 % enemmän seiniä päivässä kuin kulmahiomakoneella. Ja se painaa vain 2,5 kg!
 • Hiltin uusien, innovatiivisten timanttikiillotuslaikkojen ansiosta voit hoitaa hionnan ja viimeistelyn yhdellä työkalulla.
 • Varmista pölytasoa koskevien määräyksien noudattaminen käyttäjäystävällisellä imuriliitännällä ja korkeussäädettävällä pölysuojalla , jota voidaan käyttää nurkissakin.

Hilti DGH 130 timanttihiomakone - asiakkaamme rakastaa sitä!

Customer Testimonial: Hilti DGH 130 Concrete Grinder

KUPPI- JA TIMANTTIKIILLOTUSLAIKAT

Tarjoamme DGH 130:een kattavan valikoiman kuppilaikkoja sekä uuden timanttikiillotuslaikkasarjan, joten ylivertainen pintojen laatu on vain kahden askeleen päässä.

YKSI TYÖKALU, KAKSI SOVELLUSTA

Kuppilaikat betonin hiontaan

Vaihe 1 - Hionta

Tarjoamme yleiskuppilaikkoja betonin hiontaan. Suorituskykyvaatimuksista tai budjetistasi riippuen voit valita SPX-, SP- tai P-kuppilaikat. Monipakkausten avulla säästät huomattavasti kustannuksissa, joten suunnittele tarpeesi ennakkoon! 

 • Ei enää uudelleentyöstämistä: segmenttien rakenteen ansiosta naarmuja muodostuu entistä vähemmän.
 • Erinomainen reunoissa segmenttien ulottuvuuden ansiosta. 
 • Työskentele nopeammin: timanttien optimaalinen jakautuminen sekä kehittynyt teräsrunkorakenne nopeuttavat työskentelyä. Hiottaessa syntyy vähemmän tärinää, mikä parantaa tuottavuutta ja minimoi terveys- ja turvallisuusriskit.
Tutustu koko valikoimaan
Timanttikiillotuslaikat

Vaihe 2 - Kiillotus

Tarjoamme DGH 130:a varten kehitettyjä timanttikiillotuslaikkoja, joilla saat aina tasaisen pinnan.

 • Ei enää naarmuisia pintoja betoniseinissä.
 • Saatavilla eri karkeusasteita aina nopeisiin korjauksiin tarkoitetusta karkeasta, näkyville jätettävän betonin hiontaan soveltuvaan erittäin hienoon saakka. 
 • Laatua, joka kestää.
Tutustu koko valikoimaan

Miksi valita Hilti kuppilaikat?

Hilti kuppilaikat

Tuottavuus 

 •  Nopeaan hiontaan tarkoitetut kuppilaikat, jotka tarjoavat erinomaisen pintatuloksen. Voimakkaasti eteenpäin kaltevien segmenttien ansiosta työsi valmistuu nopeammin kuin koskaan
 • Suuri timanttimäärä jokaisessa kuppilaikassa    

 

Pitkä käyttöikä 

 • Hiltin kuppilaikat on suunniteltu niin kestäviksi, että ne voidaan käyttää segmentin viimeiseen millimetriin saakka. Tämä lisää laikan kestoikää  ja parantaa tuottavuuttasi
 •  Suuremmat aukot SPX-kuppilaikassa takaavat hyvän pölyn poiston, mikä vähentää segmenttien kulumista
 • Pölyn poisto erityisen hammastetun teräsrungon muotoilun ansiosta  

 

 Suorituskyky 

 • Tehokas jäähdytys patentoidun reikäkuvioinnin ansiosta suojaa timantteja ja ehkäisee laikan kulumista 
 • Suojaa timantteja kuumuuden aiheuttamilta vaurioilta ja pidentää laikan käyttöikää 
Hilti kuppilaikat

Kestävä rakenne

 • Tehokkaammin hitsatut segmentit hammastetun teräsrungon ansiosta, mikä vähentää segmentin rikkoutumisriskiä ja tekee työskentelystä turvallisempaa
 • Laser-hitsatut segmentit takaavat paremman rungon ja segmentin kiinnityksen

 

 Hyvä tasapaino 

 • Muut kuppilaikat voivat menettää sisäisen tasapainon jatkuvan käytön seurauksena, mikä hankaloittaa hiomista 
 • Jokainen Hilti kuppilaikka on yksilöllisesti tasapainotettu, mikä parantaa työskentelymukavuutta ja vähentää työnkeskeytysten riskiä   
 
Kirjaudu sisään jatkaaksesi