PALOKATKOJEN OHJELMISTOT

Palokatkojen suunnitteluun, toteutukseen ja ylläpitoon

Hilti firestop design software

Palokatkojen suunnittelu voi olla monimutkaista.
Erilaisia läpivientejä on paljon – mm. putkia, kanavia, kaapelihyllyjä ja -nippuja. Rakennusalan viranomaisvaatimukset ovat myös erittäin tiukkoja. Olemme Hiltillä pyrkineet yksinkertaistamaan tätä prosessia palokatko-ohjelmistoillamme ja tuotteillamme.

Tarjoamme ohjelmistoja koko palokatkosovellusketjun yksinkertaistamiseen, dokumentoimiseen ja nopeuttamiseen, mukaan lukien tarkastukset – suunnittelusta toteutukseen ja käyttöön.

Suunnittelu

FS Planner on verkkopohjainen palokatkosuunnittelutyökalu, jonka avulla suunnittelet helposti ETA -hyväksytyt palokatkoratkaisut.

Tarjoamme lisäksi laajan valikoiman palokatkotuotteita, joista on saatavilla 2D- tai 3D BIM/CAD -elementit.

Toteutus ja ylläpito

Pilvipohjainen CFS-DM Documentation Manager-ohjelmisto mahdollistaa palokatkojen sekä erilaisten kohteiden suunnitelmien mukaisen dokumentoinnin asennuksen aikana. Koska CFS-DM on pilvipohjainen ratkaisu, se tarjoaa realiaikaisen näkymän suunnitelmien toteutumiseen. Documentation Manager sovelluksen avulla palokatkojen elinkaaren aikainen hallinnointi on yksinkertaista, muutosten päivittäminen muutostöiden yhteydessä on helppoa.

Tarjoamme lisäksi laajan valikoiman palokatkotuotteita erilaisiin läpivienteihin ja sovelluksiin.
Tuotteet ovat suunniteltu estämään liekkien, savun ja myrkyllisten kaasujen leviäminen - auttaa suojaamaan rakennuksia ja parantamaan turvallisuutta.

Voit luottaa Hiltin palokatko-ohjelmistoihin ja järjestelmiin, sillä ne perustuvat yli 20 vuoden tutkimus- ja kehitystyöhön sekä asiantuntemukseen.

OTA YHTEYTTÄ

OHJELMISTO PALOKATKOPROJEKTIEN SUUNNITTELUUN, TOTEUTTAMISEEN JA HALLINTAAN

HILTIN TEKNINEN SUUNNITTELUPALVELU

Jos tarvitsette suunnitteluapua, Hiltin asiantuntijainsinöörit voivat suunnitella teille palokatkoratkaisuja. Pyydä lisätietoa paikalliselta Hilti-tiimiltä

Hilti Documentation Manager

Hilti Documentation Manager

Hilti CFS-DM Documentation Manager auttaa pitämään nämä kaikki ajan tasalla. Se on pilvipohjainen, joten voit jakaa projektisuunnitelmia ja -dokumentteja reaaliajassa tiimisi kanssa niin työmaalla kuin toimistossa – säästät aikaa, joka muuten kuluisi kokouksiin, sähköposteihin ja puheluihin. Yksityiskohtaisten asennus- ja tarkastusraporttien koostaminen on CFS-DM Documentation Manager -sovelluksen avulla nopeata ja vaivatonta.

Lue lisää

Jaa