PALOKATKOT KIINTEISTÖJEN OMISTAJILLE

Hilti firestop for building owners and specialist consultants

Voimme Hiltillä auttaa passiivisten palosuojausjärjestelmien teknisten tietojen erittelyssä sekä suunnittelussa.

Tarjoamme myös uusimman tekniikan mukaisia tuotteita, helppokäyttöisen suunnitteluohjelmiston ja teknistä tukea työmaalla, internetin kautta ja puhelimitse. Ellet löydä tarvitsemaasi internetistä, ota yhteyttä Hilti Suomen insinööritiimiin.

SUURI VALIKOIMA HELPPOASENTEISIA PALOKATKOTUOTTEITA

Hilti firestop collars

Tarjoamme suuren valikoiman palokatkotuotteita moniin erilaisiin sovelluksiin ja ratkaisuihin, ne ovat tiukimpien kansainvälisten standardien (esim. ASTM ja EN) mukaisia.

Esimuotoillut palokatkotuotteemme voivat parantaa tuottavuuttanne. Tuotteet toimitetaan palokatkomateriaali valmiiksi sisään asennettuna, joten asentaminen, jälkiasennus ja tarkastus ovat helppoa ja nopeaa.

Pehmeät palokatkotiilet voi esimerkiksi asentaa ilman laastia, ne on helppo irrottaa ja käyttää uudelleen. Palokatkokaapelilevyt kääritään kaapeleiden ympärille ja palokatkomansetit voidaan leikata tarvittavaan pituuteen ja asentaa monimutkaisiin putkikokoonpanoihin, kuten kalteviin putkiin.

ASIANTUNTIJAN SUUNNITTELUTYÖKALUT JA TIETOA PALOKATKOISTA

Hilti firestop technical literature

Tutustu Hiltin verkkosivulla olevaan tekniseen kirjastoon, joka sisältää kattavia dokumentteja Hiltin palokatkotuotteista, kuten teknisiä oppaita ja hyväksyntäasiakirjoja:
• ETA-hyväksynnät
• Käyttöohjeet
• Käyttöturvallisuustiedotteet
• Suoritustasoilmoitukset


• Tarjoamme myös ohjelmistoja ja sovelluksia tuotteiden valintaan ja palokatkojärjestelmien suunnitteluun sekä Hilti kohteiden kattavan BIM/CAD-kirjaston ja Hilti FS Planner palokatkojen suunnitteluohjelmiston.

• FS-Planner ohjelmisto tuottaa suunnitelman CE-merkityillä viranomaismääräykset täyttävillä ratkaisuilla. Voit samalla myös tulostaa tuotteista tarvittavat liitetiedostot kuten hyväksynnät ja suoritustasoilmoitukset.

RAKENNUKSEN ELINKAAREN PARANTAMINEN PALOKATKOLLA

Hiltin palokatkotuotteet voivat parantaa rakennusten rakenteita sekä suojata tulipalolta. Ne on todettu testeissä ylittävän ETA- ja UL-palosuojaustestit ja ne voivat parantaa:

• Rakennusten akustiikkaa – tukkimalla raot, joiden läpi kulkeutuu myös ääntä.

• Rakennuksen liikettä – mikä voi minimoida jälkijäristysten vaikutukset, lämmön aiheuttaman liikkeen putkijärjestelmissä, rakennepoikkeamia ja tärinää teollisuuslaitoksissa.

• Suojaa rakennukset homeelta – tarjoamme homeenkestäviä tuotteita, jotka voivat olla erityisen hyödyllisiä sairaaloiden suunnittelussa.

• Noudata vihreän rakentamisen LEED- ja BREEAM-sertifiointia.

HAASTATTELU

Miten Hilti CFS-DM Documentation Manager on helpottanut teidän kiinteistöjen hallinnointia?

Palokatkojen dokumentointisovellus auttaa kiinteistöjen PTS-suunnittelussa ja tämän tyyppiset korjaustyöt voidaan ennakoida entistä paremmin

Miten Hiltin Documentation Manager on auttanut teitä palokatkokartoituksissa?

Dokumentointiohjelmiston ansiosta sain laajemman ja yksityiskohtaisemman raportin kustannustehokkaasti. Voin toimittaa palokatkotarkastajalle valmiin dokumentin kartoituksesta sekä kilpailuttaa urakoitsijoilla edessä olevat välttämättömät korjaukset.

Oliko Hiltin Documentation Manager sovelluksesta apua itse kartoitusta tekevälle urakoitsijalle?

Kaikki läpiviennit sekä niiden ominaisuudet ja korjaustarve dokumentointiin saman tien pilveen mobiilisovelluksella. Perinteisellä tavalla toimittaessa lehtiöihin tehtyjä kirjauksia ja kamerassa olevia valokuvia joudutaan toimistolla kohdentamaan toisiinsa tuntikaupalla. Nyt kartoituskohteessa poistuttaessa suurin osa työstä oli jo tehty.

#

Kiinteistöpäällikkö Niina Makkonen, Corbel Oy

Jaa