RAUDOITUKSEN SKANNAUS, EAGLE HOUSE, LONTOO, ISO-BRITANNIA

Kerromme, kuinka autoimme paikallistamaan raudoituksen 18 000 neliömetrin betonipinnasta.

haaste

Please enter alternative text here (optional)

Eagle House on valtava asuinrakennusprojekti Lontoon keskustassa. Se sisältää 276 asuinyksikköä, yli 6 000 neliömetriä kaupallista tilaa, yli 30 parkkipaikkaa, eli yhteensä yli 18 000 neliömetriä.

Kehittäjän, Mount Anvilin, haasteena oli löytää kaikki jälkijännitetyt jänteet betonisista lattialaatoista, kansista ja katoista.

Hilti-ratkaisumme

Tutkimuksen tekijä Murphy Surveys valitsi työhön Hilti PS 1000 X-Scan -järjestelmämme. Heidän piti löytää raudoitus, raudoitusverkot, jälkijännitetyt jänteet, putket, sähköjohdot ja muut betoniin ja rakenteisiin upotetut kohteet. 

Hilti PS 1000 X-Scan -järjestelmä on skanneri, jonka avulla rakenteen sisällä olevat kohteet voidaan tunnistaa ilman porausta. Se myös näyttää reaaliaikaiset tulokset skannauksen aikana 2D- ja 3D-kuvina värinäytöllä. Tämän ansiosta tutkijat pystyivät merkitsemään rakennuksen ominaisuudet muistiin skannauksen aikana. 

Tämän jälkeen tutkijat käyttivät Hilti PROFIS Detection -ohjelmistoa tietojen tarkempaan analysointiin, 3D-mallien luomiseen rakenteesta ja raporttien laatimiseen. Kaikki tämä auttoi säästämään aikaa, koska Eagle Housen kokonaisuuden testaamiseen voitiin käyttää ei-hajottavaa menetelmää ennen poraamista tai muita töitä.

TÄSSÄ RATKAISUSSA KÄYTETYT TUOTTEET

  • HILTI PS 1000 X-SCAN -JÄRJESTELMÄ

    HILTI PS 1000 X-SCAN -JÄRJESTELMÄ

    Hilti PS 1000 X-Scan -järjestelmällämme onnistuu laajojen betonialueiden skannaus ja kohteiden tunnistus useista kerroksista.

    Lue lisää

TILAA PS 1000 X-SCAN -JÄRJESTELMÄN ILMAINEN TUOTE-ESITTELY

Jos tarvitset lisätietoja tai haluat Hilti-skannereidemme ja -tunnistusjärjestelmiemme esittelyn, ota yhteyttä lähimpään Hilti-toimipisteeseesi. Autamme mielellämme paikan päällä, verkossa tai puhelimessa.

Jaa