Pään yläpuolisen työn aiheuttamien vammojen vähentäminen rakennusalalla

Lataa uusin raporttimme tuki- ja liikuntaelinvammoista rakennusalalla

Pään yläpuolisen työn aiheuttamien vammojen vähentäminen rakennusalalla

Pään yläpuolisesta työstä johtuvat tuki- ja liikuntaelinvammat huolestuttavat rakennusalalla työskenteleviä.

Nämä vammat vaikuttavat työntekijöiden terveyteen ja hyvinvointiin, ja joka neljäs työkyvyttömyyteen johtanut tapaus onkin seurausta tuki- ja liikuntaelinsairauksista.

Työntekijöiden terveys on yrityksissä aina asetettava etusijalle. Työntekijöiden hyvinvoinnin lisäksi tuki- ja liikuntaelinvammat vaikuttavat myös yrityksen liiketoimintaan, sillä ne laskevat tuottavuutta ja nostavat kuluja.

Hilti tarjoaa ensimmäisenä rakennustyökalujen valmistajana rakennusalalle suunnitellun eksoskeletonin, täysin uuden EXO-O1:n. Yhteistyössä lääketieteelliseen tekniikkaan erikoistuneen Ottobockin kanssa olemme kehittäneet rakennusalan työntekijöille eksoskeletonin, joka parantaa työturvallisuutta ja tarjoaa tavan hallita työvoiman saatavuudesta johtuvia haasteita.

Uudessa Toimialan TULE-raportissamme, Tuki- ja liikuntaelinten vammat rakennusalalla, tutkimme tuki- ja liikuntaelinvammojen vaikutusta rakennusalalla sekä sitä, miten EXO-O1 muuttaa niin työntekijöiden kuin yritystenkin toimintaa.   

Mitä se sisältää?

  • Uusimmat tilastot tuki- ja liikuntaelinvammoista rakennusalalla
  • Käytännöllisiä ideoita ja vinkkejä tuki- ja liikuntaelinvammojen hallintaan liiketoiminnassa
  • Kattavat tiedot uudesta EXO-O1:stä sekä siitä, mitä hyötyä uudesta ja mielenkiintoisesta tuotteestamme on työntekijöillesi ja liiketoiminnallesi

Tutustu tuki- ja liikuntaelinvammojen vaikutuksiin liiketoiminnassa sekä siihen, miten työntekijöiden hyvinvointia voidaan tukea EXO-O1:n avulla. 

Näe Hilti EXO-O1 toiminnassa

Hilti EXO-O1 Promotional video

Jaa