ANKKURIKISKOJEN SUUNNITTELU

Hilti PROFIS Anchor Channel

Hilti PROFIS Anchor Channel software

Hyödynnä Hiltin ankkurikiskojen asiantuntemusta julkisivujen, hissikuilujen ja muiden ankkurikiskosovellusten suunnittelussa.

Hilti PROFIS Anchor Channel -suunnitteluohjelmisto perustuu moniin erilaisiin suunnittelumenetelmiin. Se kattaa kansainväliset määräykset ACI, EOTA, CEN, SA-TS101, tai voit käyttää Hiltin omia suunnittelumenetelmiä, jotka perustuvat yli 60 vuoden asiantuntemukseen ja tutkimukseen ankkurikiinnityksissä.

Hilti PROFIS Anchor Channel -suunnitteluohjelmisto auttaa säästämään aikaa:

• Löydät nopeammin ratkaisuja Hilti PROFIS Anchor Channelin geometrian säätöominaisuutta käyttämällä.

• Optimointitoiminnot auttavat löytämään käyttötarkoitukseesi sopivan ratkaisun.

• Voit myös syöttää mukautettuja levyjä mukautettua geometriatoimintoa käyttämällä.

Hilti PROFIS Anchor Channel on käytössä kaikkialla maailmassa ja sillä on suunniteltu suurien rakenteiden ja pilvenpiirtäjien ydinelementtejä Hongkongissa, Kiinassa, Lähi-idässä ja Yhdysvalloissa.

Jos tarvitset apua, Hilti tarjoaa myös paikallisia teknisiä neuvoja.

Jos taas käytät erityisen haastavaa tai innovatiivista rakennustapaa – globaalit insinöörimme voivat auttaa. He voivat pohtia, miten pitkälle Hiltin ankkurikiskoja ja ratkaisuja voidaan käyttää turvallisesti.

AVAA HILTI PROFIS ANCHOR CHANNEL

Voit käyttää Hilti PROFIS Anchor Channel -sovellusta maksutta täällä Hilti Onlinessa. Sinun täytyy vain rekisteröityä tai kirjautua sisään.

Ota yhteyttä Hiltin tekniseen tiimiin

Jos tarvitset suunnitteluapua, Hiltin asiantuntijainsinöörit voivat suunnitella teille ankkurikiskojen kiinnitysjärjestelmiä. Pyydä lisätietoa paikalliselta Hilti-tiimiltä.

VASTAAVa OHJELMISTO

KYSY INSINÖÖRILTÄ

Hilti BIM/CAD library

HILTI BIM/CAD LIBRARY

More information

Jaa