Webinaarit

Asiantuntijuuden jakamista verkossa

Hilti Webinars

WEBINAARIT

Hilti tarjoaa rakennusteollisuudelle kaikkialla maailmassa innovatiivisia tuotteita, järjestelmiä ja palveluja.

Hiltin tekninen tiimi tietää, että näistä aiheista on pysyttävä ajan tasalla ja että jatkuva ammatillinen kehitys on tärkeää. Tämä voi olla pelkästään tuotepohjaista tai useimmissa tapauksissa se kattaa jatkuvasti kehitettyjä ja mukautettuja suunnittelemenetelmiä sekä päivittäin sovelletut alan standardit. Insinöörien ja arkkitehtien innovatiivisia ja tehokkaita ratkaisuja koskeva koulutus on täten teknisen osastomme pääpainopisteitä.

Nykyään näiden koulutustavoitteiden saavuttamiseen on vähemmän aikaa, minkä vuoksi Hilti tarjoaakin säännöllisesti webinaareija tärkeistä aiheista. Webinaari-portaalin avulla voit osallistua koulutuksiin ja keskuteluihin interaktiivisesti reaaliajassa, jolloin asiantuntijamme voivat vastata suoraan teknisiin kyselyihinne, tai myöhemmin oman aikataulusi mukaan.

Tarkista nykyisten verkkoseminaarien aikataulut ja rekisteröidy osallistujaksi.

Saanko verkossa CPD-pisteitä?

Kun olet osallistunut Hiltin webinaariin, myönnämme pyynnöstä osallistumistodistuksen CPD-pisteitä varten.

Miten osallistun Hiltin webinaareihin?

Tarkista nykyisten webinaarien aikataulut alta ja rekisteröidy linkin kautta. Rekisteröitymisen jälkeen saat sähköpostitse ohjeet webinaariin osallistumiseen. Jos et pysty osallistumaan webinaariin, saat tallennetun webinaarin linkin sen päätyttyä.

AIKAISEMMAT WEBINAARIT

Jaa