MODULAARISTEN BIM-KANNAKOINTIJÄRJESTELMIEN SUUNNITTELU

Hilti PROFIS Installation -suunnitteluohjelmisto ja mobiilisovellukset

Hilti PROFIS Anchor software

Hiltin modulaaristen kannakointijärjestelmien suunnitteluohjelmisto auttaa luomaan monimutkaisia malleja ilman ammattilaisten teknistä neuvontaa. Tarvittavien modulaaristen kannakointijärjestelmien suunnittelu, laskenta ja tilaus – toimistossa tai suoraan työmaalla.

Voit viedä Hilti PROFIS -sovelluksen mallit helposti suoraan AutoCAD®- tai Revit®-ohjelmistoon, tai käyttää Hilti BIM -kohteita Tekla Warehousessa Tekla Structure -mallien käyttämiseksi.

Laajan Hilti BIM/CAD -kirjaston ansiosta voit lisätä kohteita nopeasti suoraan malliisi. Kaikki Hiltin PROFIS -suunnitteluohjelmistot ja mobiilisovellukset ovat täysin yhteensopivia Hiltin tuotteisiin, teknologiaan ja teknisiin palveluihin – kaiken kattavia ratkaisuja rakennusprojektien hallintaan.

HILTIN MODULAARISTEN KANNAKOINTIJÄRJESTELMIEN SUUNNITTELUOHJELMISTO

Hilti PROFIS Installation

HILTI PROFIS INSTALLATION

Hiltin PROFIS Installation -suunnitteluohjelmistolla voit arvioida yksinkertaisia ja monimutkaisia modulaarisia kannakointisovelluksia 3D-editorissa.

Lisätietoa
Hilti Fixpoint Calculator app

FIX POINT SELECTOR -SOVELLUS

Hiltin Fix Point Selector -sovellus auttaa laskemaan kiintopisteen kuormitukset, putkien jatkeet ja putkiston vähimmäistaivutuspituudet modulaarisia kannakointijärjestelmiä varten

Lisätietoa
Hilti Channel Calculator app

CHANNEL CALCULATOR -SOVELLUS

Kaikkien tarvittavien modulaaristen Hilti-kannakointijärjestelmien suunnittelu, laskenta ja tilaus.

Lisätietoa
HILTI BUTTON SMART™3D- JA PDMS™-OHJELMISTOIHIN

HILTI BUTTON SMART™3D- JA PDMS™-OHJELMISTOIHIN

Smart™3D- ja PDMS™-ohjelmistoihin tarkoitettu Hilti-Button on putki-, kaapelihylly- ja HVAC-kannakointien suunnittelutyökalu, jota käytetään kemian-, sähkö-, kaivos-, öljy- ja kaasuteollisuuden rakennusprojekteissa.

Lisätietoa

2D/3D-MALLIT HILTIN MODULAARISIIN KANNAKOINTIJÄRJESTELMIIN

Hilti BIM/CAD -kirjasto

Hiltin BIM/CAD-kirjasto tarjoaa 3D-kohteita ja 2D-kaavioita, joita voit lisätä BIM design -sovellukseen. Lataa tänään Hilti Onlinen tai AutoCAD®:n, Revit®:n, Tekla Warehousen ja bimobject.com-osoitteen kautta.

Avaa Hilti BIM/CAD-kirjasto

TEKLA WAREHOUSE

Lisätietoa

AUTOCAD LIBRARY

Lisätietoa

REVIT LIBRARY

Lisätietoa

BIMOBJECT LIBRARY

Lisätietoa

HILTIN TEKNINEN SUUNNITTELUPALVELU

Jos tarvitsette suunnitteluapua, Hiltin asiantuntijainsinöörit voivat suunnitella teille modulaarisia kannakointijärjestelmiä. Pyydä lisätietoa paikalliselta Hilti-tiimiltä

Jaa