MODULAARISTEN KANNATUSJÄRJESTELMIEN EUROKOODINMUKAINEN SUUNNITTELU JA TIETOMALLINTAMINEN

Hilti PROFIS Anchor software

Hiltin modulaaristen kannatusjärjestelmien suunnitteluohjelmisto Profis Installation auttaa suunnittelemaan ja mitoittamaan kannatusratkaisuja eurokoodin mukaisesti. Tarvittavien modulaaristen kannatusjärjestelmien suunnittelu, laskenta ja tilaus – toimistossa tai suoraan työmaalla.

Voit viedä Hilti PROFIS -ohjelmiston suunnitteluratkaisut helposti suoraan AutoCAD®- tai Revit®-ohjelmistoon, tai käyttää Hilti BIM-objekteja Tekla Warehousessa Tekla Structure -ohjelmistossa.

Laajan Hilti BIM/CAD -kirjaston ansiosta voit lisätä kohteita nopeasti suoraan tietomalliisi. Kaikki Hiltin PROFIS -suunnitteluohjelmistot ja mobiilisovellukset ovat täysin yhteensopivia Hiltin tuotteisiin, teknologiaan ja teknisiin palveluihin – kaiken kattavia ratkaisuja rakennusprojektien hallintaan.

HILTIN MODULAARISTEN KANNAKOINTIJÄRJESTELMIEN SUUNNITTELUOHJELMISTOT

2D/3D-OBJEKTIT HILTIN MODULAARISIIN KANNATUSJÄRJESTELMIIN

Hiltin BIM/CAD-kirjasto tarjoaa 2D- ja 3D-objekteja, joita voit käyttää esimerkiksi AutoCAD®:n, Revit®:n ja Teklan suunnitteluohjelmistoissa.

TEKLA WAREHOUSE

Lisätietoa

AUTOCAD LIBRARY

Lisätietoa

REVIT LIBRARY

Lisätietoa

BIMOBJECT LIBRARY

Lisätietoa

HILTI INSINÖÖRIPALVELUT

Jos tarvitsette suunnitteluapua tai teknistä neuvontaa, Hiltin asiantuntijainsinöörit voivat auttaa modulaaristen kannatusjärjestelmien suunnittelussa eurokoodien mukaisesti. Pyydä lisätietoa paikalliselta Hilti-tiimiltä.

Jaa