MODULAARISTEN BIM-KANNAKOINTIJÄRJESTELMIEN SUUNNITTELU

Hilti PROFIS Installation -suunnitteluohjelmisto ja mobiilisovellukset

Hilti PROFIS Anchor software

Hiltin modulaaristen kannakointijärjestelmien suunnitteluohjelmisto auttaa luomaan monimutkaisia malleja ilman ammattilaisten teknistä neuvontaa. Tarvittavien modulaaristen kannakointijärjestelmien suunnittelu, laskenta ja tilaus – toimistossa tai suoraan työmaalla.

Voit viedä Hilti PROFIS -sovelluksen mallit helposti suoraan AutoCAD®- tai Revit®-ohjelmistoon, tai käyttää Hilti BIM -kohteita Tekla Warehousessa Tekla Structure -mallien käyttämiseksi.

Laajan Hilti BIM/CAD -kirjaston ansiosta voit lisätä kohteita nopeasti suoraan malliisi. Kaikki Hiltin PROFIS -suunnitteluohjelmistot ja mobiilisovellukset ovat täysin yhteensopivia Hiltin tuotteisiin, teknologiaan ja teknisiin palveluihin – kaiken kattavia ratkaisuja rakennusprojektien hallintaan.

HILTIN MODULAARISTEN KANNAKOINTIJÄRJESTELMIEN SUUNNITTELUOHJELMISTO

Hilti PROFIS Installation

HILTI PROFIS INSTALLATION

Hiltin PROFIS Installation -suunnitteluohjelmistolla voit arvioida yksinkertaisia ja monimutkaisia modulaarisia kannakointisovelluksia 3D-editorissa.

Lisätietoa
Hilti Fixpoint Calculator app

FIX POINT SELECTOR -SOVELLUS

Hiltin Fix Point Selector -sovellus auttaa laskemaan kiintopisteen kuormitukset, putkien jatkeet ja putkiston vähimmäistaivutuspituudet modulaarisia kannakointijärjestelmiä varten

Lisätietoa
Hilti Channel Calculator app

CHANNEL CALCULATOR -SOVELLUS

Kaikkien tarvittavien modulaaristen Hilti-kannakointijärjestelmien suunnittelu, laskenta ja tilaus.

Lisätietoa
HILTI BUTTON SMART™3D- JA PDMS™-OHJELMISTOIHIN

HILTI BUTTON SMART™3D- JA PDMS™-OHJELMISTOIHIN

Smart™3D- ja PDMS™-ohjelmistoihin tarkoitettu Hilti-Button on putki-, kaapelihylly- ja HVAC-kannakointien suunnittelutyökalu, jota käytetään kemian-, sähkö-, kaivos-, öljy- ja kaasuteollisuuden rakennusprojekteissa.

Lisätietoa

2D/3D-MALLIT HILTIN MODULAARISIIN KANNAKOINTIJÄRJESTELMIIN

Hilti BIM/CAD -kirjasto

Hiltin BIM/CAD-kirjasto tarjoaa 3D-kohteita ja 2D-kaavioita, joita voit lisätä BIM design -sovellukseen. Lataa tänään Hilti Onlinen tai AutoCAD®:n, Revit®:n, Tekla Warehousen ja bimobject.com-osoitteen kautta.

TEKLA WAREHOUSE

Lisätietoa

AUTOCAD LIBRARY

Lisätietoa

REVIT LIBRARY

Lisätietoa

BIMOBJECT LIBRARY

Lisätietoa

HILTIN TEKNINEN SUUNNITTELUPALVELU

Jos tarvitsette suunnitteluapua, Hiltin asiantuntijainsinöörit voivat suunnitella teille modulaarisia kannakointijärjestelmiä. Pyydä lisätietoa paikalliselta Hilti-tiimiltä

Jaa