SUUREN TIESILLAN SUOJAUS MAANJÄRISTYKSILTÄ, NATHDWARA, INTIA

Jälkiasennettu raudoitus ja lyhyempi ankkurointipituus

Hilti jobsite reference road bridge Nathdwara India

Haaste

Hilti jobsite reference road bridge Nathdwara India

Nathdwaran uusi tiesilta Intiassa on osa mammuttiprojektia, jossa rakennetaan 79 km uutta tietä ja siltoja tärkeiden kaupunkien, Rajasthanin Gomyi Chourahan ja Udaipurin, yhdistämiseksi. Sillä tulee olemaan suuri merkitys työmatkalaisten elämiin säästämällä aikaa ja rahaa alueella matkustettaessa.

Nathdwaran sillassa on kuitenkin jyrkkä mutka ja se tarvitsi seismisiä stoppereita pysäyttämään sillan liukumisen maanjäristyksen aikana.

Stopperit kuitenkin täytyi asentaa sillan rakentamisen ollessa käynnissä eikä se ollut helppoa, koska jo paikallaan oleviin vahvistettuihin pylväisiin oli vaikea porata syvälle.

Meitä pyydettiin löytämään ratkaisu.

Hiltin ratkaisu

Ehdotimme Hiltin kemiallisen massan HIT-HY 200-R käyttöä yhdessä HIT-raudoituksen suunnittelutekniikan kanssa lyhyempien ankkurointipituuksien mahdollistamiseksi.

Suunnitelmamme ja HIT-HY 200-R mahdollistivat stoppereiden kiinnityksen matalalle, mikä lyhensi ankkurisyvyyttä arvioidusta 800 mm:sta 360 mm:iin. Sen jälkeen rakennustiimit pystyivät poraamaan helposti olemassa oleviin pylväisiin, injektoimaan massan ja kiinnittämään stopperit.

Hiltin insinööritiimi oli myös paikalla työmaalla ja auttoi henkilökohtaisesti koko prosessin ajan. 

TÄHÄN RATKAISUUN ERITELLYT TUOTTEET

LATAA TÄSTÄ

KYSY INSINÖÖRILTÄ

Jaa