Kiertotalous hyödyttää sekä ympäristöä että rakennusalaa

Kiertotalous - tee enemmän vähemmällä

Kiertotalous hyödyttää sekä ympäristöä että rakennusalaa

Vain alle 10 % maailmantalouden resursseista uusiokäytetään. Kun rakennukset ovat tulleet elinkaarensa päähän, vain 40 % rakennusjätteestä kierrätetään tai uusiokäytetään. Ottamalla käyttöön kiertotalouden liiketoimintastrategioita, joihin sisältyvät kestävän kehityksen tekijät taloudellisten tekijöiden rinnalla, et ainoastaan minimoi ympäristövaikutuksiasi vaan varmistat myös yrityksesi pitkän aikavälin menestyksen.

Maailman jätemäärä tällä hetkellä

2 miljardia

tonnia jätettä vuodessa
Maailmassa syntyy vuosittain noin 2 miljardia tonnia jätettä ja määrän arvioidaan nousevan.

300 miljoonaa

tonnia muovijätettä vuodessa
Tämä on lisänä maailmanlaajuisesti syntyvään elektroniikkajätteen määrään, joka on 54 miljoonaa tonnia vuodessa, ja josta vain 17,4 % kierrätetään.

1/3 jätteestä

rakennusalalta
Rakennusala tuottaa kolmasosan maailman jätteistä.

180 kiloa

pakkausjätettä vuodessa
Jokainen eurooppalainen tuottaa keskimäärin lähes 180 kiloa pakkausjätettä vuodessa.

Maksimoi arvo minimoimalla resurssien käyttö rakennusprojekteissasi

Miksi kiertotalous?

Maksimoi arvo minimoimalla resurssien käyttö rakennusprojekteissasi

Toisin kuin kannattavuuteen keskittyvä lineaaritalousmalli, kiertotalouden tavoitteena on tuottaa maksimaalinen arvo vähäisemmillä määrillä materiaaleja ja resursseja. Meidän avullamme yrityksesi voi tehdä enemmän vähemmällä koko toimitusketjussa.

Suunnitteluvaiheessa voimme auttaa optimoimaan suunnitteluratkaisuja ja vähentämään rakennusjätteen määrää ohjelmistojemme ja palvelujemme avulla. Rakennusvaiheessa voit hyödyntää työkalujamme, jotka on suunniteltu uusiokäytettäviksi ja kierrätettäviksi. Voit jopa saada henkilökohtaisen raportin keräys-, uusiokäyttö- ja kierrätystoimistasi.

Virtaviivaista kalustosi kalustonhallintaratkaisujemme avulla

Vältä turhaa ostamista

Virtaviivaista kalustosi kalustonhallintaratkaisujemme avulla

Hilti Työkalupalvelu auttaa sinua osallistumaan kierrätykseen osana kestävyysmatkaasi. Hilti Työkalupalvelun ansiosta käytössäsi on vain tarvitsemasi laitteet, mikä vähentää resurssien kulutusta ja virtaviivaistaa toimintaasi.

Hiltin ON!Track-kalustonhallintaratkaisun avulla huomaat käyttämättömät tai kadonneet laitteet siirtyessäsi projektista toiseen. Tarvitsetko laitetta vain muutamaksi päiväksi tai viikoksi? Älä osta sitä - käytä sen sijaan Hiltin Lisälaitepalvelua.

Saat aina käyttöösi laadukkaat työkalut, jotka kestävät pidempään, ja Hilti Huoltopalvelu pyrkii pidentämään niiden käyttöikää entisestään. Jos työkalusi ovat edelleen tuottavia sopimuksen päätyttyä, voit päättää, haluatko jatkaa niiden sopimusta.

Käytämme mahdollisuuksien mukaan varaosia niistä työkaluista, joita et enää tarvitse

Ei turhaa haaskausta

Käytämme mahdollisuuksien mukaan varaosia niistä työkaluista, joita et enää tarvitse

Prosessi on saumaton: keräämme työkalut, akut ja lisävarusteet asiakkailtamme ilmaiseksi kaikkialla maailmassa. Otamme vastaan myös kilpailijoidemme työkalut ja akut.

Mutta mitä niille tapahtuu? Työkalut, jotka ovat toiminnaltaan uusien työkalujen veroisia, siirtyvät lainalaitteistoomme, mikä poistaa uusien laitteiden valmistuksen ja kuljetuksen tarpeen. Loput lahjoitetaan humanitaaristen ja koulutusorganisaatioiden hyötykäyttöön. Hilti Huoltopalvelu uusiokäyttää ne komponentit, jotka täyttävät korkeat laatustandardimme. Itse asiassa palautetuista sähkötyökaluista saatavia varaosia uusiokäytetään jopa 120 000  vuodessa, mikä säästää noin 90 tonnia elektroniikkaa, moottoreita ja roottoreita vuodessa. Kaikki jäljelle jäävä menee Hiltin kierrätyskumppaneille.

Käytännössä loputonta kierrättämistä

Mitä emme voi käyttää uudelleen, pyrimme kierrättämään

Työkalut tai komponentit, joita ei voida käyttää uudelleen, menevät hyväksytyille kierrätyskumppaneillemme ympäri maailman.

Kannamme vastuun tuotteistamme koko niiden elinkaaren ajan. Suuri osa tyypillisen työkalun massasta on korkealaatuista metallia, jota voidaan kierrättää käytännössä loputtomaan määrään erilaisia käyttötarkoituksia, ja kehitämme kierrätysprosessia jatkuvasti yhdessä kierrätyskumppaniemme kanssa.

Kiertotalousmatkamme

50 %

Hiltin työkalun materiaalista on kierrätettyä
Vähennämme neitseellisten raaka-aineiden käyttöä lisäämällä kierrätetyn teräksen ja muovin määrää tuotteissamme.

1.3 miljoonaa

työkalua, akkua ja tarviketta kierrätetty Hiltin toimesta vuonna 2020
Tue kiertotaloutta antamalla meidän kierrättää vanhentuneet työkalusi ilmaiseksi. Etsimme tapoja niiden uusiokäyttöön tai kierrätämme ne.

81 %

kaikesta kerätystä materiaalista kierrätettiin materiaalin uudelleenkäyttöä varten
Parannamme jatkuvasti keräysastettamme lajittelu- ja jalostusteknologian innovaatioiden ansiosta.

1,929 tonnia

materiaalia kerättiin talteen kierrättämällä
Pyrimme varmistamaan teräksen, kuparin ja alumiinin korkean kansainvälisen hyödykekierron.

Ensimmäisenä yrityksenä maailmassa mittaamassa kiertotaloutta

Toisin kuin hiilidioksidipäästöille, kiertotaloudelle ei ole kehitetty yhtenäistä mittaustapaa. Yhteistyössä BGC:n ja Circle Economyn kanssa olemme kehittäneet uuden CIRCelligence-menetelmän. Voimme nyt arvioida koko tuoteportfolion vuosittain sen perusteella, kuinka hyvin kiertotaloutta on toteutettu. Laskelmamme kattavat muun muassa kierrätysmateriaalit, tuotesuunnittelun, tuotantomenetelmät, työkalujemme hallinnan ja sen, mitä tuotteelle tapahtuu sen elinkaaren lopussa.

Kestävämpi kehitys yhdessä

Tutustu ratkaisuihin, joiden avulla voit vähentää hiilijalanjälkeäsi ja samalla varmistaa yrityksesi kestävän kasvun tulevaisuudessa.

Tutustu kestäviin ratkaisuihin

Ratkaisut vihreään rakentamiseen

Investoi innovatiivisiin rakennusratkaisuihin, joiden avulla voit toteuttaa sertifioituja ja kestäviä rakennusprojekteja.

Tutustu vihreän rakentamisen ratkaisuihin

Kalustosi kustannukset hallinnassa

Virtaviivaista taloussuunnittelua Hilti Työkalupalvelun avulla. Kiinteä kuukausimaksu kattaa kaikki työkalusi, mukaan lukien niiden huollot ja korjauskulut.

Tutustu Hilti Työkalupalveluun

Jaa