Hilti tuottavuuskumppanina

Jyrki Martikainen kertoo Hiltin ratkaisuista tuottavuuden parantamiseksi

Hilti tuottavuuskumppanina

Hilti tuottavuuskumppanina

Hilti tuottavuuskumppanina

Viime vuosien aikana julkisuudessa on puhuttu paljon rakennusalan heikosta tuottavuuskehityksestä erityisesti vertaillessa sitä muiden teollisuudenalojen vastaavaan kehitykseen. Uskonkin, että miltei jokainen alan toimija näkee tuottavuuden kehittämisessä itselleen mahdollisuuden kilpailuedun luomiseen.

Me Hiltilllä olemme asettaneet tavoitteeksemme tulla rakennusalan parhaaksi tuottavuuskumppaniksi. Avaan alla lyhyesti sitä, mitä se meidän mielestämme tarkoittaa.

Hiltin ratkaisut tuottavuutenne parantamiseksi

Kansainvälisten tutkimusten mukaan rakennusalan tuottavuuden suurimmat kehittämismahdollisuudet liittyvät erityisesti digitalisaation ja teknologian käyttöön ja toteutukseen työmaalla sekä mallinnukseen ja suunnitteluun. Ongelmat tiedonkulussa työmaan ja konttorin välillä, hyödykkeiden/resurssien vajaakäyttö ja aikaa vievät manuaaliset prosessit ovatkin tuttuja suurimmalle osalle alalla toimivista.

Näihin tuttuihin haasteisiin Hilti voi tarjota useita ratkaisuja. Näitä ovat mm. digitaalinen resurssien hallintajärjestelmä, kaluston optimointipalvelu, sähköiset kaupankäyntipalvelut sekä erilaiset suunnittelu- ja dokumentointiohjelmistot.

Ylläolevia ratkaisuja käyttävät asiakkaamme ovat saavuttaneet selkeitä liiketoimintahyötyjä ja ovat tyytyväisimpiä asiakkaitamme – siksi olemme valinneet tuottavuuskumppanuuden tärkeimmäksi prioriteektiksemme.

Koska jokainen ratkaisu lähtee luonnollisesti juuri teidän liiketoimintanne ymmärtämisestä, meillä on Suomessa yli satahenkinen myyntijoukkue, joka voi kartoittaa tarpeenne henkilökohtaisesti sekä räätälöidä ratkaisut juuri teille sopivaksi. Pyydä siis asiantuntijoiltamme päivän mittainen tuottavuusanalyysi ja saat sen päätteeksi ehdotuksen, kuinka ratkaisumme voisivat parantaa tuottavuuttasi.

Oman tuottavuutemme kehittäminen

Ollaksemme uskottava tuottavuuskumppani meidän on pidettävä huolta myös omasta tuottavuudestamme. Siksi käytämme tarjoamiamme ratkaisuja myös oman toimintamme tehostamiseen –esimerkkejä tässä videossa. 
Lisäksi olemme aloittaneet oman LEAN-matkamme jo pari vuotta sitten ja nykyään hyödynnämme LEAN-ajattelua
jokaisella osastolla huollosta myyntiin. Jaamme mielellämme kanssanne kokemuksia myös LEAN:iin liittyen.

Tuotteliasta ja tuloksekasta vuotta 2018,

Jyrki Martikainen
Toimitusjohtaja
Hilti (Suomi) Oy

Jaa