Akkutyökalujen tuleva klassikko on täällä: SF 4-A22 porakone/ruuvain

SFC 22-A to SF 4-A22

Tulevaisuus on johdoton.

Yhä useammat työntekijät siirtyvät johdollisista työkaluista akkutyökaluihin. Akkutoimisten työkalujen käyttö työmailla lisääntyy koko ajan, sillä kehittyneen akkuteknologian ja harjattomien moottoreiden ansiosta niiden suorituskyky on nykyään johdollisten työkalujen veroinen.

Akkutyökalujen suosion kasvu huomattiin myös  Allied Market Researchin vastikään julkaisemassa Global Electric Power Tools Market Opportunities and Forecast (Corded and Cordless) -raportissa. Siinä markkinoiden ennustettiin kasvavan vuoden 2019 20 294,3 miljoonasta eurosta (23 603,1 miljoonasta dollarista) 33 659,7 miljoonaan euroon (39 147,7 miljoonaan dollariin) vuoteen 2027 mennessä, mikä tarkoittaa 8,5 prosentin keskimääräistä vuotuista kasvua.* Lisäksi raportissa todetaan, että markkinoiden kasvun veturina on akkutoimisten työkalujen suosion kasvu. 

Työntekijät vaativat työkaluja, jotka ovat luotettavia, kestäviä, kustannustehokkaita ja tukevat tuottavaa työntekoa. Akkutyökalut täyttävät nämä vaatimukset, sillä ne tarjoavat joustavuutta ja korkeampaa suorituskykyä kuin verkkovirtaa tarvitsevat työkalut.  

Akkutyökalujen tutkimukseen ja kehitykseen panostetaan jatkuvasti, joten käyttäjä voivat luottaa niiden laadukkaaseen suunnitteluun, tehokkuuteen ja suorituskykyyn. Hilti panostaa akkutoimisten työkalujen valikoiman laajentamiseen ja esittelee nyt SF 4-A22 -akkuporakoneen, joka korvaa edeltäjänsä, lukuisten ammattilaisten työkaluvalikoimaan kuuluvan SFC 22-A -akkuporakoneen. 

Miksi akkutyökalut ovat niin suosittuja? 

 

Turvallisempaa työskentelyä 

Akkutyökalut pienentävät terveyteen ja turvallisuuteen kohdistuvia uhkia vähentämällä kompastumisriskiä. Kun työmailla on entistä vähemmän johtoja, kompastumisriski pienenee, jolloin voidaan välttää myös loukkaantumisia ja materiaalien vaurioitumista. Akkutoimiset työkalut vähentävät myös työmaiden meteliä, kun työolosuhteita huonontavia äänekkäitä generaattoreita ja virtalähteitä ei enää tarvita yhtä paljon.

Vapaus liikkua 

Verkkovirtaa tarvitsevien työkalujen kantaminen voi tarkoittaa kömpelöiden lisätarvikkeiden kuljettamista, jolloin siirtyminen työmaalta toiselle vie paljon aikaa. Kompaktien ja johdottomien työkalujen ansiosta käyttäjät eivät ole kahlittuja yhteen paikkaan, joten he pystyvät liikkumaan ympäriinsä ja siirtymään helposti paikasta toiseen suurilla työmailla.

Tuottavuusedut 

Tuottavuus on rakennusalalla juuri nyt yksi merkittävimmistä huomioon otettavista seikoista kaikkien yrittäessä kuroa kiinni viime kuukausina syntynyttä työsumaa. Akkutyökalut voivat tehostaa työskentelyä. Ne ovat entistä kevyempiä ja helposti siirrettävissä paikasta toiseen suurilla työmailla. Kahta akkua käytettäessä yhtä voidaan ladata samalla, kun toisella työskennellään, jolloin lataaminen ei aiheuta työn seisauksia. Lisäksi kompaktin ja ergonomisen muotoilun ansiosta akkutyökaluilla voidaan työskennellä mukavasti myös hankalissa ja vaikeapääsyisissä paikoissa. 

Vastaavien johdollisten työkalujen veroisia  

Harjattomien moottoreiden ja akkujen parantuneen tehokkuuden ansiosta akkutyökalujen suorituskyky on nykyään johdollisten työkalujen veroinen. Harjattomat moottorit vähentävät kitkaa, jolloin työkalun suorituskyky paranee. Sen ansiosta yhdellä akulla voidaan suorittaa entistä enemmän sovelluksia, ja työntekijät saavat lyhyemmässä ajassa enemmän aikaan.

Uusi SF 4-A22 -akkuporakone

Kun aikonaan lisäsimme SFC 22-A:n tuotevalikoimaamme, siitä tuli nopeasti suosittu kaikkien asiakkaidemme keskuudessa alasta riippumatta. Sinulla on todennäköisesti paljon hyviä muistoja SFC 22-A:sta ja uusi SF 4-A22 onkin parannettu versio klassikosta. Kaikki työkalumme on suunniteltu jatkuvaan työntekoon. Ne parantavat tuottavuutta ja mahdollistavat tehtävien nopean ja tehokkaan suorittamisen turvallisuudesta ja mukavuudesta tinkimättä. Nyt esittelemme uusimman tuoteinnovaatiomme, uuden SF 4-A22:n. Tämä uusi monipuolinen akkuporakone on tuleva klassikko. 

Aika luoda uusia muistoja SF 4-A22:n kanssa

Time to make new memories with the SF4 A-22

Mikä tekee SF 4-A22:sta niin mahtavan työkalun?

Loading

Uusi SF 4-A22 -akkuporakone

Video INTRODUCING Hilti SF 4-A22 Cordless Drill Driver

Jaa