Hiltin ruuvi- ja kemialliset ankkurit

Faktoja kiinnikkeistä ja kiinnityksistä

fixings and fastenings

Teräs- tai betonielementtien liitokset betoniin ovat yleisimpiä kiinnityssovelluksia. Olemme käyttäneet vuosia kiinnitysjärjestelmiemme kehittämiseen aina uudelleenkäytettävistä ruuviankkureista mukautuvaan momentin säätöön, jotka tekevät kiinnittämisestä turvallisempaa, luotettavampaa ja helpompaa. Tarkastellaanpa niistä muutamia...

tiesitkö, että...

Hilti HST oli kaikkien aikojen ensimmäinen ETA-hyväksytty kiila-ankkuri!

Vuonna 1998 HST-kiila-ankkuri oli kaikkien aikojen ensimmäinen ankkuri, joka saavutti ETA-hyväksynnän halkeilleeseen betoniin. Uusin HST3 perustuu Hilti HST:n menestykseen ja tarjoaa entistäkin paremmat kapasiteetit. HST3 vastaa haastavimpiinkin suunnitteluvaatimuksiin, kuten pieniin reuna- ja keskiöetäisyyksiin, optimoidun pinnoitteensa, innovatiivisen muotoilunsa ja ensiluokkaisen pulttimateriaalinsa ansiosta. Myös taloudellinen HST2 on hyväksytty halkeilleelle betonille. HST3- ja HST2 -kiila-ankkureita voidaan käyttää useimpiin teräksen ja betonin liitoksiin, kuten palkit, pylväät, rappuset, parvet, katokset, parveekkeet, kaiteet ja kuljetushihnat. PROFIS Engineering -suunnitteluohjelmisto auttaa kiinnitysratkaisun valinnassa. 

HST3

Please enter Alternative Text here (optional)

Hilti HUS3-H 14 ruuviankkuria voidaan käyttää jopa 100 kertaa uudelleen tuoreessa betonissa

Tämä säädettävä ruuviankkuri lisää tuottavuutta, sillä työvaiheita on vähemmän kuin tavanomaisissa ankkureissa, samalla kun kolme ankkurointisyvyyttä tuovat maksimaalisen joustavuuden suunnitteluun. Myös pienempää HUS3-H 10 -ruuviankkuria voidaan käyttää jopa 40 kertaa uudelleen tuoreessa betonissa, ja koko järjestelmälle on myönnetty DiBt-hyväksyntä. Myös taloudelliselle HUS2 -ruuviankkurille on saatavilla tekniset tiedot uudelleenkäyttöön tuoreessa betonissa. Lisäksi HUS3-sarjan ruuviankkureilta ei ETA-hyväksynnän mukaan vaadita reiän puhdistusta ankkurin asennusta varten. Tämä nopeuttaa huomattavasti ruuviankkurin asennusta ja minimoi työntekijän altistumista haitalliselle pölylle. HUS3 -ankkureita voidaan käyttää useisiin teräksen ja betonin välisiin kiinnityssovelluksiin. HUS3-H 14 toimii erinomaisesti väliaikaisiin kiinnityksiin muottitöiden aikana. Kaikkia kokoja voidaan käyttää laitteistojen, muurien, kaiteiden, raskaiden aitojen ja rappusten kiinnittämiseen. 

Täysin hyväksytty SafeSet-järjestelmä turvalliseen ja tuottavaan asentamiseen

Hiltin SafeSet teknologia vähentää kiinnikkeiden virheellisiä asennuksia turvallisten ja helppojen asennusvaiheiden avulla. SafeSet auttaa varmistamaan, että ankkurit kestävät suurimmat kuormitusarvot turvallisesti, minimoiden ankkurin pettämisen riskiä. Se on suunniteltu nopeuttamaan ankkurien ja harjateräsliitosten asennusta ja tekemään niistä turvallisempia ja luotettavampia.  Kaikilla SafeSet-komponenteilla on kansainväliset hyväksynnät ja ne toimivat saumattomasti yhtenä järjestelmänä. 

Esimerkkejä SafeSet-järjestelmästä:

-Ei tarvetta porausreiän puhdistukselle ennen kemiallisen ankkurimassan injektointia kun reikä on porattu onteloporanterällä. 

-Kiila-ankkureiden asennus käyttäen mukautuvaa momentin säätöä, joka takaa oikean momenttiasetuksen. 

Hilti HY170 -ankkurointimassa ei vaadi reiän puhdistusta

Kun ankkurointireikä porataan Hilti TE-CD - tai TE-YD -onteloporanterällä yhdistettynä Hilti-imuriin, reikää ei tarvitse puhdistaa ennen HY 170 -ankkurointimassan injektointia. Sama koskee myös korkean suorituskyvyn massoja, kuten HY 200 ankkurointiin(A) ja harjateräsliitoksiin(R). 

HY 170 -ankkurointimassa ei sisällä styreeniä, joten se on ympäristöystävällisempää ja käytetyt pakkaukset voi hävittää normaalina sekajätteenä. Korkealuokkainen ja monipuolinen HY 170 soveltuu useisiin teräksen ja betonin välisiin liitoksiin, kuten kaiteisiin, aitoihin, rappusiin ja telineisiin - sekä betoniin että tiiliin. Sitä voidaan käyttää myös useisiin betonin välisiin liitoksiin harjaterästen jälkiasennuksessa, kuten esimerkiksi pohjalaatan jatkos tai yhdistäminen seinään. 

HY 200

Please enter Alternative Text here (optional)

Haluatko lisätietoja? Lue lisää kiinnitysratkaisuista!

Jaa