Hiltin insinöörit apunasi

Jotta nukkuisit yösi rauhassa

Kumppani, joka tuntee säännökset

Please enter alternative text here (optional)

Hiltin insinööreillä on kymmenien vuosien kokemus haastavista rakennusprojekteista, niin Suomessa kuin kansainvälisestikin. Meidän tärkein tehtävä on varmistaa, että voit nukkua yösi rauhassa.

Se, että meillä on alan johtavat tuotteet ja laitteet, eivät riitä vaan me varmistamme, että niitä käytetään myös oikein ja oikeassa paikassa. Seuraamme aktiivisesti alan standardeja ja säännöksiä, joten voit olla varma, että suunnitelmissasi ja työmaallasi käytetään aina alan viimeisten hyväksyntöjen mukaisia tuotteita. Hiltin laskentamenetelmät ja tuotteet ovat synonyymi luotettavuudelle ja turvallisuudelle. Tämä on yksi syy siihen, miksi Hiltillä on johtoasema kansainvälisten ja kansallisten hyväksyntöjen ja testiraporttien määrässä. 

Meidän kokenut ja pätevä kenttäinsinööritiimi tukee sinua maanlaajuisesti. Annamme kokonaisvaltaista teknistä- ja suunnittelutukea niin toimistollasi kuin myös työmaalla. Tarvittaessa voimme myös järjestää säännöllisiä toimisto-/työmaapäiviä, jolloin insinöörillemme voi tulla juttelemaan ja kyselemään suunniteluun, ohjelmistoihin tai tuotteisiin liittyvistä aiheista. Tämän lisäksi meillä on puhelin ja sähköpostipäivystys, josta saat tukea ja neuvoja niin pieniin kuin suuriin akuutteihin haasteisiin. 

Kumppani, joka kouluttaa

Please enter alternative text here (optional)

Koulutamme jatkuvasti asiakkaitamme, jotta voimme varmistaa, että tuotteitamme käytetään ja asennetaan oikein. On esimerkiksi tärkeää tietää, milloin ankkureita asennettaessa porareiän tulee olla puhdistettu ja milloin ei. Oheisesta kuvasta nähdään puhdistamattoman reiän aiheuttavan dramaattisen vetolujuuden heikkenemisen perinteisen kemiallisen ankkurin tapauksessa. Täten joko puutteelliset ohjeistukset tai väärä asennus aiheuttaa suuria riskejä kohteelle.

Tätä sekä monia muita tuoteisiin ja asentamiseen liittyviä seikkoja koulutamme niin asiakkaan kuin myös meidän omissa tiloissa – mikä vaan parhaiten teille sopii. Aktiivisen kouluttamisen ansiosta voimme antaa sinulle paremmat yöunet, kun voit luottaa, että niin suunnittelija kuin asentajakin tietää virheettömän asennuksen ja tuotevalinnan. 

Tämän lisäksi haluamme auttaa sinua vieläkin enemmän. Jos mieltäsi askarruttaa vaikka tyyppikuvat, tekniset asiakirjat, videokirjastot, webinaarit, insinöörilausunnot, BIM- ja CAD-objektit, digitaaliset suunnitteluvälineet, niin ota meihin yhteyttä spostilla osoitteeseen insinoorit@hilti.com tai puhelimella 020 7999 200.

Mikko Pykäläinen
Head of Engineering

Jaa