Top 3 remontointihaastetta ja niiden ratkaisua

Rakennusprojektit sujuvat harvoin ongelmitta monista muuttujista johtuen, jotka aiheuttavat viivästyksiä ja kasvattavat kuluja. Vaikka remonttiprojektit ovat usein pienempiä, on niiden haasteet samat. Remontoinnissa asiakassuhde on usein läheinen, joten haluat ratkaista ongelmat nopeasti.  

Tässä artikkelissa käsittelemme kolmea yleisintä remonttiprojektien haastetta ja niiden ratkaisua. Oletko pienrakentamisen ja remontoimisen ammattilainen? Ota vinkit talteen alta! 

1. PÖLY

Please enter alternative text here (optional)

Haaste: Tiedetään, että rakennuspölylle altistuminen on vaarallista ja sen hengittäminen voi aiheuttaa terveysongelmia, kuten astmaa, keuhkosyöpää, pölykeuhkotautia ja keuhkoahtaumaa. Terveysongelmien lisäksi pöly aiheuttaa tietysti myös sotkun ja kulkeutuu myös niihin tiloihin, joissa remonttia ei tehdä. Pölynhallinta on varma tapa huolehtia omasta terveydestäsi ja asiakkaan tyytyväisyydestä. 

Ratkaisu: Hiltin pölynpoistojärjestelmät poistavat jopa 99% pölystä suoraan sen lähteestä. Parastakin kohdepoistojärjestelmää käytettäessä on aina mahdollisuus, että pölyä pääsee karkaamaan ilmaan. Hilti AIC -Ilmanpuhdistimen avulla varmistat, että pöly ei leviä ja vähennät työmaan taustapölyn määrää. Lataa ilmainen esite alla olevasta linkistä.  

2. AIKA

Haaste: Oletko koskaan miettinyt, kuinka paljon aikaa menee hukkaan kun käyttämäsi työkalu ei ole sovellukseen paras mahdollinen? Ehkä käytät kevyttä poravasaraa tiiliseinän purkuun, kun raskaammalla SDS-Max piikkausvasaralla homma hoituisi nopeammin. Tai ehkä käytät ikuisuuden reikien poraamiseen ja puhdistukseen kun voisit käyttää suorakiinnitystä sen sijaan. Tehokkuus on avainasemassa, koska pääset siirtymään seuraavaan projektiin nopeammin ja pidät samalla asiakkaat tyytyväisinä.

Ratkaisu: Remonttiprojektien nopeuttamiseen on monia työkaluja. Suorakiinnitystyökalut ovat erinomaisia esimerkiksi väliseinien vaivattomaan rakentamiseen. Helppo timanttiporausratkaisumme voi myös tehostaa työmaasi tuottavuutta, kun suoriudut tehtävästä yksin Hiltin yksinkertaisella ratkaisulla. Tutustu helppoon timanttiporaukseen linkistä alta. 

3. LAATU

Please enter alternative text here (optional)

Haaste: Maineesi riippuu siitä, kuinka tarkkaa työtä teet, joka tarkoittaa suoria linjoja ja hyvää viimeistelyä. Laadunvalvonta on tärkeää ja esimerkiksi väliseinien asennuksessa linjalaser on huomattavasti tarkempi kuin manuaaliset menetelmät ja läpivienneissä on huolehdittava, että lopputulos on siisti.

Ratkaisu: Täydellisiin läpivienteihin betoniseinissä Hilti DD 150-U on paras kumppani, sillä se ei ole pelkästään tarkka vaan poistaa myös halkeamisen riskin. Tarkkaan linjaamiseen täydellinen ratkaisu on PM 30-MG multilaser, jolla voit kohdistaa pystysuuntaisia putkia ja kaapeleita, linjata sähkörasioita ja pattereita, alakattoja ja paljon muuta. 

Jaa