DX 6 Direct Fastening Tool Installing Wood to Steel

DM:stä DX 6:een: Hiltin suorakiinnitysjärjestelmien evoluutio

Suorakiinnityksessä on tultu pitkälle 70 vuodessa…

Eristeen kiinnitys DX 6 Panosnaulaimella

Vuodesta 1950 olemme jatkuvasti keksineet pyörän uudelleen kehittääksemme nopeampia ja turvallisempia kiinnitysjärjestelmiä eri materiaaleille rakennus- ja sisäviimeistelytoimialoille. Teknologia on kehittynyt perinteisistä tavoista, kuten poraamisesta ja kiinnittämisestä suorakiinnitysjärjestelmien laajaan valikoimaan, joista löytyy ratkaisu jokaiseen tehtävään. 

Aloitetaanpa perusasioista…

MITÄ ON SUORAKIINNITYS?

Suorakiinnitystyökalua käytetään materiaalien, kuten puun tai eristelevyjen kiinnittämiseen betoniin tai teräkseen. Työkalusta riippuen, voimaa voi olla jopa 325J vain napin painalluksella - siis varsin riittävästi kovimpienkin materiaalien läpäisyyn. Ei ihme, että asiakkaidemme kiinnitystyöt nopeutuvat jopa viisinkertaisesti – hyvästi poraa&kiinnitä! Suorakiinnitys on lisäksi lähes pölytöntä, joten sinun tai työntekijöidesi ei tarvitse ottaa riskiä haitallisten pölyhiukkasten hengittämisestä. 

Työkalu voi olla panos-, kaasu- tai akkutoiminen ja koostuu kolmesta tekijästä: työkalu, käyttövoima ja kiinnike. Ne kattavat suuren määrän käyttösovelluksia eristämisestä ja runkotöistä raudoitukseen ja muottitöihin ja voivat olla puoliautomaattisia, täysin automaattisia tai korkean suorituskyvyn akkukoneita.

HILTIN SUORAKIINNITYSTYÖKALUJEN EVOLUUTIO

1952

DM 4

DM 4

Ensimmäinen käsikäyttöinen naulain, jonka Martin Hilti patentoi.

1953

Hilti Perfix

Hilti Perfix

Korkeanopeuksinen panosnaulain. Ensimmäinen DX -työkalu, jota on myyty Hilti-tuotemerkillä. 

1956

Hilti Automatic

Hilti Automatic

Korkeanopeuksinen panosnaulain taipuvalla rungolla ja liipaisimella.

1957

DX 100

DX 100

Ensimmäinen mäntäperiaatteella toimiva vasarakäyttöinen suorakiinnitystyökalu.

1965

DX 300

DX 300

Ensimmäinen mäntäperiaatteella toimiva ja liipaisimesta laukeava panosnaulain.

1969

DX 350

DX 350

Ensimmäinen naulain, jossa käytetään panoskampaa.


1977

DX 450

DX 450

Uusi palautusmekanismi ja tehonsäätö.

1986

DX 36 M

DX 36 M

Ensimmäinen panosnaulain lippaalla.

1994

DX A40

DX A40

Ensimäinen panosnaulain automaattisella männän palautuksella.

1995

DX A41

DX A41

GRU (Gas Return System). Mäntä palautuu panoksesta tulevalla ohivirtauksella. 

2002

DX 460

DX 460

Täysautomaattinen suorakiinnitystyökalu-järjestelmä.

2017

DX 5

DX 5

Täysin automaattinen digitaalinen suorakiinnitystyökalu Bluetoothilla. 

ESITTELYSSÄ DX 6

DX Suorakiinnitystyökalu

Nopealla, monipuolisella ja johdottomalla DX 6 Panosnaulaimella kiinnittäminen on nopeampaa ja turvallisempaa. Ymmärrämme, kuinka tärkeää on, että työkalu on monipuolinen ja soveltuu moniin erilaisiin käyttötarkoituksiin. Yhden patruunan teknologia ei t tee työkalusta pelkästään helppokäyttöistä vaan myös täydellisen joustavan. Samalla se yhdistää sinut tarvitsemaasi tietoon. 

YKSINKERTAISIN SUORAKIINNITYSTYÖKALUMME

Injektointiletkun asennus DX 6 suorakiinnitystyökalulla

Tehonsäätö ei ole koskaan ollut näin helppoa - säätörulla mahdollistaa nopean ja työn tuottavuutta parantavan tehonsäädön, mistä on hyötyä etenkin silloin, kun kiinnitettävät materiaalit vaihtuvat usein. Lisäksi olemme parantaneet huollettavuutta, joten työkalun puhdistuksen ei koskaan tarvitse kestää kauemmin kuin tarpeellista. Yhdellä napin painalluksella purat työkalun, puhdistat ja kasaat sen uudestaan ilman monimutkaisia työvaiheita.  

YKSI YLEISKÄYTTÖINEN PATRUUNA

Maksimaalisen Monipuolinen DX 6

Patruunan vaihtaminen käyttösovelluksen mukaan on ohi. Kiitos DX 6:n yleiskäyttöisen patruunan, yksi panosnauha soveltuu nyt kaikkeen. Yleistyökalu mahdollistaa helpon siirtymisen tehtävästä ja työmaalta toiseen. Se ei pelkästään tarjoa maksimaalista monipuolisuutta vaan tekee prosessista yksinkertaisen myös uusille käyttäjille, helpottaa inventaarioita ja tehostaa yleistä tuottavuutta.

Suorakiinnitystyökalu kiinnittää helposti puun betoniin tai teräkseen ja on täydellinen työkalu väliseinärankojen, eristeiden ja vesieristeiden kiinnitämiseen sekä muottitöihin rakennus- ja sisäviimeistelytoimialoille. Erityisen raskaisiin sovelluksiin voidaan käyttää myös toista, korkeamman teholuokan patruunaa. 

PYSY AJAN TASALLA BLUETOOTHIN AVULLA

DX 6 Suorakiinnitystyökalu Bluetooth-yhteydellä

Televisiosi ja puhelimesi ovat älylaitteita, joten miksi työkalusi ei olisi? Pieni apu on toisinaan tarpeen meille kaikille ja siksi DX 6 hyödyntää Bluetooth- ja NFC -teknologiaa antaakseen sinulle tietoja itsestään. Lataamalla Hilti Connect -sovelluksen, saat ilmoituksen älypuhelimeesi kun työkalu tarvitsee huoltoa tai puhdistusta. Tämä tarkoittaa selkeää ajan säästöä, koska voit suunnitella huollot etukäteen viimehetken yllätysten sijaan. Sovellus seuraa myös työkalun käyttöä, joka tekee tuottavuuden seuraamisesta helpompaa kuin koskaan. 

Siinä se on. 70 vuotta innovaatioita, joista on syntynyt uusi DX 6, joka yhdistää monipuolisuuden, yhdistettävyyden ja täydellisen yksinkertaisuuden. Lähes pölytön ja turvallisempi vaihtoehto perinteisille tavoille. DX 6 ei ainoastaan auta sinua työskentelemään nopeammin ja älykkäämmin, vaan tarjoaa myös joustavuuden erilaisten tehtävien välillä. 

Kiinnostuitko? Lue lisää DX 6 tuotesivulta!

NÄE DX 6 TOIMINNASSA

DX 6 Direct Fastening Tool Video

Jaa