ANKKUROINTIJÄRJESTELMIIN LIITTYVÄ TEKNINEN KIRJALLISUUS

Lue lisää kiinnittimien käyttämisestä rakentamisessa

Hilti technical literature anchors

Hiltillä on yli 60 vuoden kokemus ankkurointijärjestelmien tutkimisesta ja kehittämisestä ammattimaisessa rakennusteollisuudessa.

Olemme koonneet yhteen hyödyllisintä teknistä kirjallisuuttamme.

Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä paikalliseen Hilti toimipisteeseesi. Autamme mielellämme paikan päällä, verkossa tai puhelimessa.

 • Hilti technical literature anchors

  Ankkurointijärjestelmien käyttäytyminen murtuneessa betonissa

  Halkeileva betoni on yksi haastavimmista pohjamateriaaleista ankkurointijärjestelmille. Selvitä, kuinka voit laskea kuormat ja mitä tulee ottaa huomioon suunniteltaessa turvallisia ja luotettavia kiinnitysjärjestelmiä.

  Lue lisää
  Hilti fastening technology manual

  Kiinnitysteknologian käsikirja

  Selvitä, mikä Hilti-kiinnitysjärjestelmä sopii juuri sinun toimialallesi ja sovellukseesi. Saat yksityiskohtaiset tekniset tiedot suunnittelusta, käyttökohteista, hyväksynnöistä, asennusohjeista ja muista tekijöistä.

  Lue lisää
  Please enter alternative text here (optional)

  Kiinnitys- ja asennusjärjestelmien korroosio

  Miten valitset sopivan korroosiosuojan kiinnitysjärjestelmille tavallisissa sovelluksissa ja tyypillisissä olosuhteissa?

  Lue lisää
  Hilti technical library

  Tekninen kirjasto

  Hiltin tekninen kirjasto sisältää teknisiä tietoja ja asiakirjoja, jotka auttavat sinua rakennusprojektissa. Niihin kuuluu hyväksyntä- ja tarkastusasiakirjoja, tuote-esitteitä ja käyttöohjeita.

  Lue lisää

LISÄTIETOJA?

Autamme ja annamme lisätietoja mielellämme Jos haluat lisätietoja tutkimuksestamme ja koulutuskursseistamme, ota yhteyttä paikalliseen Hilti toimipisteeseesi.

KYSY INSINÖÖRILTÄ

Jaa