Hilti Työkalupalvelu auttaa hillitsemään yrityksesi kustannuksia

Mikään ei vaikeuta liiketoimintaa yhtä paljon kuin yllättäen nousevat, tilapäiset kulut - varsinkin, jos niitä ei ole budjetoitu. Vaikka tämä on usein väistämätöntä rakennusalalla, on olemassa palveluita, joiden avulla voit hallita paremmin yrityksesi kustannuksia. Hilti Työkalupalvelu on tästä hyvä esimerkki. 5 syytä, miksi Hilti Työkalupalvelu voisi ratkaista kassavirta-ongelmasi ja auttaa yritystäsi hallitsemaan kustannuksiaan paremmin sekä tehokkaammin.

1. Kiinteä kuukausikustannus

Tiesitkö, että voit hankkia Hiltin työkalut kiinteällä kuukausimaksulla sen sijaan, että ostaisit ne itsellesi? Työkalujen käyttöönotto tilausperusteisesti on loistava tapa hallita kuluja, sillä maksat joka kuukausi saman kiinteän summan tarvitsemistasi työkaluista. Koska nämä säännölliset maksut budjetoidaan, työkaluista ei aiheudu yllätyksiä tai isoja laskuja kuukauden aikana.

2. Maksuttomat huollot ja korjaukset

Please enter alternative text here (optional)

Onko mitään parempaa kuin kuukausikulut, jotka voi ennakoida? Ei lainkaan kuluja! Aivan oikein, jos olet Hilti Työkalupalvelun asiakas, työkalujen korjaukset ja huolto sisältyvät hintaan ml. akut ja laturit, joten vältät ylimääräiset kulut. Kuvittele, kuinka paljon rahaa säästyy vuoden aikana verrattuna suuren työkalumäärän omistamiseen. Hilti Työkalupalveluun vaihtaminen kannattaa.  

3. Korvaavat työkalut veloituksetta

Sinun ei myöskään tarvitse kantaa huolta siitä, että joutuisit maksamaan suuria summia varastettujen työkalujen korvaamiseksi, sillä myös tämä katetaan Hilti Työkalupalvelun varkausturvan kautta. Kun olet tehnyt rikosilmoituksen, saat uudet korvaavat työkalut työmaalle toimitettuna. Sinun osuutesi on vain 20% jäljellä olevista kuukausimaksuista, Hilti kattaa loput 80%. Mieti, miten paljon valoisammalta yrityksesi taloudellinen tilanne näyttää ilman tällaisia odottamattomia kuluja, joita syntyisi uusien laitteiden ostamisesta.. Sama koskee lainatyökaluja, kun omasi on korjattavana tai huollettavana, niin sinulla on mahdollisuus pyytää lainalaitetta käyttöön siksi aikaa, joka vähentää kustannuksia varatyökalujen osalta.

4. Maksa vain siitä, mitä tarvitset

Hilti Työkalupalvelu auttaa sinua hallitsemaan yrityksesi kustannuksia myös siksi, että hankit vain ne työkalut, joita todella tarvitset. Oletetaan esimerkiksi, että ostat pyörösahan tiettyä projektia varten, mutta et enää tarvitse sitä projektin valmistuttua. Ostamalla sen itsellesi olet tehnyt loven talouteesi, mikä voi vaikuttaa kassavirtaasi. Hilti Työkalupalvelun ansiosta maksat kiinteää kuukausittaista kustannusta ja siten et sido pääomia omistettuun kalustoon sekä vapautat varoja muihin investointeihin. 

5. Päivitä tuhlaamatta rahaa

Please enter alternative text here (optional)

Jos ajattelet niin kuin me, tiedät kuinka tärkeää liiketoiminnan menestyksen kannalta on seurata aikaa ja ottaa käyttöön uusia teknologioita – varsinkin, kun ne voivat parantaa merkittävästi tuottavuutta ja työturvallisuutta. Mutta kun omistat työkalut itse, tilanne voi olla hankalampi - päivitätkö työkalun, kun sinulla on jo itselläsi työkalun aikaisempi versio? Eikö vanha versio vain pölyynny käyttämättömänä? Hilti Työkalupalvelun avulla työkalusi vaihdetaan aina uusimpiin versioihin sopimuksen päättyessä, jolla varmistetaan se että asiakkaalla on käytössä aina uusin mahdollinen tekniikka. Näin maksat vain yhdestä työkalun versiosta sen sijaan, että ostaisit työkalun kahdesti ja annat vanhan mennä hukkaan. Päivitä siis työkalusi rauhallisin mielin Hilti Työkalupalvelun avulla.

Jos uskot, että Hilti Työkalupalvelu voisi auttaa yritystäsi hallitsemaan kustannuksiaan, napsauta alla olevaa linkkiä saadaksesi lisätietoja tai ota yhteyttä asiakaspalveluumme!

Jaa