MODULAARISET KANNAKOINTIJÄRJESTELMÄT

Kaiken kattavat ratkaisut modulaarisiin kannakointijärjestelmiin

Hilti tarjoaa täydellisen ratkaisun putkien ja laitteistojen kiinnittämiseen ja ripustamiseen mekaanisia, sähkö- ja teollisia järjestelmiä varten. Voimme auttaa heti suunnittelusta lähtien lopullisen ratkaisun asentamiseen saakka.

Valmistamme ja suunnittelemme ensiluokkaisia modulaarisia kannakointijärjestelmiä kevyisiin, keskiraskaisiin ja raskaisiin sovelluksiin. Tarjoamme myös suunnitteluohjelmiston ja palveluja – esimerkiksi laskennat, koulutukset ja testaus paikan päällä – nopeampaa ja tehokkaampaa rakennusta varten.

Lisätietoa tuotteistamme ja palveluistamme.

Referenssi-projektit

Lisätietoa Barcelonan metroon ja Denverin kansainväliselle lentokentälle sekä muihin maailmanlaajuisiin rakennushankkeisiin suunnitelluista ratkaisuistamme.

Lisätietoa

MODULAARISTEN KANNAKOINTI-JÄRJESTELMIEN TYYPILLISET SOVELLUKSET

Määritä sopivimmat ratkaisut putkitukiin, kaapelihyllyihin, putkikanaviin, sähköpaneelin laatikoihin, suojiin, yläpuolella oleviin lääkinnällisiin ritilöihin jne.

Lisätietoa

MODULAARISTEN KANNAKOINTI-JÄRJESTELMIEN SUUNNITTELUKESKUS

Määritä sopivimmat ratkaisut staattisiin kuormituksiin, seismisiin ympäristöihin, paloturvallisuuteen, lämpölaajenemiseen ja korroosioon.

Lisätietoa

OHJELMISTOKESKUS

Määritä projektiisi sopivin ratkaisu ja käytä Hilti-ohjelmistoratkaisuja modulaaristen kannakointijärjestelmien helpompaan suunnitteluun.

Lisätietoa

TEKNINEN KIRJALLISUUS

Tekninen kirjastomme tarjoaa teknisiä oppaita, tuotekohtaisia teknisiä tietoja sekä muita asiakirjoja, kuten hyväksyntöjä, testiraportteja ja todistuksia.

Lisätietoa

TEKNISET KOULUTUKSET

Lisätietoa teknisten sovellusten suunnittelusta ja teknisten (esim. lämpölaajenemisen) haasteiden ratkaisemisesta Hiltin teknisen koulutuksen ja seminaarien avulla

Lisätietoa

Hiltin insinöörituen tekniset palvelut

Hiltin insinööritiimi voi työskennellä kanssasi paikan päällä, verkossa ja puhelimessa ja auttaa sinua suunnittelussa, tuotemäärityksissä ja koulutuksessa.

Lue lisää

MOBIILISOVELLUKSET

Tarjoamme laajan valikoiman mobiilisovelluksia helpompaan työskentelyyn. Ladattavissa ilmaiseksi.

Lisätietoa