Hilti Customers get even more

Alan johtavat palvelut

Aina Hiltiltä

Ostaessasi premium-tuotteita, odotat premium-palvelua

Juuri sitä Hilti tarjoaa.

Meillä ei vain istuta toimistossa ja käsitellä tilauksia, vaan koko tiimimme - Account Managerit, insinöörit, taloudenasiantuntijat, myyntipalvelumme sekä Hilti myymälöiden edustajat tekevät yhteistyötä tarjotakseen sinulle luotettavan, kokonaisvaltaisen palvelun - Aina parasta palvelua Hiltiltä.

Aina parasta palvelua Hiltiltä

Hilti Account Managers

Henkilökohtainen Hilti edustaja

Tapaaminen vähintään kerran kuukaudessa sinulle sopivimmassa paikassa. Hiltin suoramyyntimallin ansiosta käytössäsi on henkilökohtainen Hilti edustaja, joka on apunasi puhelimitse, sähköpostitse tai paikan päällä. Edustajalla on laaja-alainen koulutus tehtäväänsä ja hän tuntee liiketoimintasi ja toimialasi hyvin. Hilti edustaja tukee liiketoimintaasi teknisellä osaamisella, tuotedemoilla ja monilla muilla tavoilla. Tapaat Hilti edustajan vähintään kerran kuukaudessa, kun hän kurvaa luoksesi punaisella Hilti autollaan, joka on lastattu täyteen uusimpia innovaatioita.

Lue lisää
Hilti Customer Services

Hilti Myyntipalvelu

Soita, chattaa tai jätä soittopyyntö ‒ Hilti Myyntipalvelu auttaa aina. Ammattitaitoinen myyntipalvelumme vastaa kaikkiin yhteydenottoihin henkilökohtaisesti ‒ voit siis unohtaa automaattivastaajat ja tietojen syöttämiset puhelimella. Myyntipalvelumme vastaa puheluihin keskimäärin 10 sekunnissa ja voit myös avata Live Chatin kanssamme asioidessasi verkkokaupassamme. Voit myös jättää nettisivujemme kautta pyynnön takaisinsoittopalveluun ja soitamme sinulle tuotapikaa - oletko jo kokeillut?

Lue lisää
Hilti Stores

Hilti Myymälät

Laaja Hilti myymälöiden verkosto tarjoaa asiantuntijaneuvoja ja ilmaisen Click & Collect -noutopalvelun. Hilti myymälät ovat muutakin kuin pelkkiä jälleenmyyntipisteitä. Maanlaajuisesti tärkeillä paikoilla sijaitsevat liikkeet tarjoavat täydellisen Hilti-kokemuksen. Saatavilla on kattava tuotevalikoma, pääset testaamaan tuotteita paikan päällä ja apunasi kaikissa kysymyksissä on koulutettu henkilökuntamme. Tarvitsetko jotakin kiireellisesti? Hiltin Click & Collect -palvelun avulla voit tarkistaa tuotteiden saatavuuden verkossa, valita noutopisteeksi sinulle sopivimman myymälän ja noutaa tuotteet tuntia myöhemmin.

Lue lisää
Hilti Engineering Services

Hilti insinöörit

Tekninen tiimimme on vain yhden klikkauksen tai soiton päässä. Osaavat insinöörimme tukevat sinua kaikissa teknisiin tuotteisiimme liittyvissä suunnittelutarpeissasi, kuten esim. kiinnitys- ja kannakointiratkaisujen mitoituksessa ja mallinnuksessa. Konsultoimme myös palokatkoratkaisuissa ja opastamme ohjelmistojemme käytössä.

Lue lisää
Hilti Digital engineering tools

Digitaaliset suunnittelutyökalut

Tarjolla laaja valikoima suunnitteluohjelmistoja, mobiilisovelluksia ja webinaareja. Sivuiltamme löytyy mm. PROFIS -suunnitteluohjelmistoja ankkurointien, harjaterästartuntojen, palokatkojen ja LVI -asennusjärjestelmien suunnitteluun. Lisäksi tarjoamme laajan valikoiman mobiilisovelluksia helpottamaan työtäsi. Julkaisemme myös säännöllisesti webinaareja interaktiiviseen itseopiskeluun. Lisätietoja innovatiivisista digitaalisista työkaluistamme löytyy osoitteesta: www.hilti.fi/engineering

Lue lisää
Hilti Fair Pricing

Reilu hinnoittelu

Reilu hinnoittelu tuo varmuutta - yhdenmukaiset hinnat kaikissa Hilti kanavissa. Arvostamme liiketoimintaasi ja haluamme vahvistaa yhteistyökumppanuuttamme, joten tarjoamme asiakaskohtaisia hintasopimuksia, jotka räätälöimme asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Hintasopimuksemme perustuvat selkeisiin, ennustettaviin ja pysyviin hintoihin. Hinnat ovat yhdenmukaisia kaikissa Hiltin myyntikanavissa. Saat tuotteet samaan hintaan niin verkkokaupassa, myymälässä kuin Hilti edustajasi kautta.

Lue lisää
 Huoltopalvelu: 3 päivää tai ilmainen!

Huoltopalvelu: 3 päivää tai ilmainen!

Huollamme ja korjaamme työkalusi kolmessa päivässä tai huolto on sinulle ilmainen.* Saat työkalusi takaisin täysin korjattuna ja puhdistettuna vain 3 päivässä. Jos emme pysty pitämään tätä lupausta, huolto on sinulle ilmainen. Huoltokustannukset ovat myös mukavan ennustettavissa, sillä kiinteät hinnat ja korjauskulujen hintakatto mahdollistavat selkeän taloudellisen suunnittelun. Kaikki on myös uskomattoman helppoa: yksi klikkaus ja me huolehdimme lopusta - noudamme koneen suoraan työmaalta ja palautamme sen sinne takaisin.

Lue lisää
Kalustokartoitus

Kalustokartoitus

Yksilöllinen kaluston analysointi paikan päällä parempaa tuottavuutta varten. Arvioimme nykyisen kalustonne paikan päällä, on se sitten työmaalla, varastossanne tai ajoneuvoissa ja selvitämme sen keskimääräisen päivittäisen käytön. Tulosten pohjalta arvioimme työkalujen sen hetkisen tilanteen ja määrän sekä ovatko ne parhaassa mahdollisessa kunnossa. Voimme myös kartoittaa korjauksiin, ylläpitoon, seisokkeihin ja alikäyttöön liittyviä piileviä kustannuksia.

Lue lisää
 ON!Track Onsite-analyysi

ON!Track Onsite-analyysi

Kattava analyysi kalustoosi auttaa selkeyttämään ja tehostamaan liiketoimintaasi. Hilti ON!Track -kalustonhallintaratkaisu on tarkoitettu koko kalustosi hallintaan valmistajasta riippumatta. ON!Track-ratkaisulla näet aina käytössänne olevan kaluston, sen sijainnin, kunnon sekä vastuuhenkilön. Paikan päällä tapahtuvan analyysin aikana koulutetut specialistimme antavat selkeää tietoa nykyisistä prosesseistanne sekä ajan ja kulujen säästömahdollisuuksista. Lisäksi saat yksityiskohtaisen analyysin liiketoiminnan tehokkuuden parantamisesta.

Lue lisää

Jaa