Hilti artikkelit: Rakennusalan tulevaisuus

On aika paneutua rakennusalan kuumimpiin aiheisiin! Olemme julkaisseet 6 artikkelia mielenkiintoisista aiheista, jotka tulevat mouvaamaan rakennusalan tulevaisuutta.

RAKENNUSTEOLLISUUDEN DIGITAALINEN MUSTA AUKKO

Vaikka rakennusyritykset toimivat alalla, jossa asiakkaiden projekteissa hyödynnetään uusinta teknologiaa, on niillä itsellään edelleen vaikeuksia omaksua tekniikkaa, joka tarjoaa saman tarkkuuden yrityksen sisäisessä toiminnassa.

Lue lisää

PÄÄLLE PUETTAVA TEKNOLOGIA RAKENNUSALALLA

Vaikka scifi-elokuvissa ja sarjakuvissa Human Augmentation -laitetta ("ihmisen jatketta") kuvataan futuristiseksi tekniikaksi, joka luo kyborgimaisia olentoja jonnekin ihmisen ja koneen välimaastoon, on tämä kaukana todellisuudesta.

Lue lisää

KUINKA AUTOMAATIO VOI AUTTAA RATKAISEMAAN RAKENNUSALAN SUURIMMAT HAASTEET

Robotit tulevat! Itse asiassa ne ovat jo täällä – tosin vähemmän sensaatiomaisissa digitalisoinnin ja automaation muodoissaan. Miten ne voivat auttaa ratkaisemaan rakennusalan suurimmat haasteet?

Lue lisää

KUINKA ESINEIDEN INTERNET (IOT) JA AKKUTYÖKALUT EDISTÄVÄT TUOTTAVUUTTA

Akkuporakoneista, piikkareista ja muista tehokkaista akkutyökaluista on tullut erittäin suosittuja rakennustyömailla. Pääasiallisena syynä tähän on entistä kehittyneempi akkuteknologia, joka tekee akkutyökalujen suorituskyvystä ja tuottavuudesta johdollisten ja jopa polttomoottorikäyttöisten työkalujen veroisen.

Lue lisää

RAKENNUSALAN TURVALLISUUDEN PARANTAMINEN TEKNOLOGIAN AVULLA

Rakennusala on maailmanlaajuisesti yksi vaarallisimmista työskentelyaloista. Kyse ei ole vain työntekijöiden työturvallisuudesta, vaan turvallisuusongelmat voivat myös vaikuttaa kielteisesti työnantajan maineeseen ja sairauspoissaolot vaikuttavat yrityksen tuottavuuteen ja kustannuksiin.

Lue lisää

LAITTEET PALVELUNA

Laitteet palveluna tarkoittaa laitteen tilausperusteista käyttöä maksua vastaan sen sijaan, että laite ostettaisiin suoraan omaan käyttöön.

Lue lisää

Jaa